Na tej strani vam pripravljamo aktualne novice iz področja nepremičnin, geodetskih storitev ter novice o novi ponudbi atraktivnih nepremičnin.


1.9.2015 - POLETNA RAZPRODAJA NEPREMIČNIN
Želite ceneje priti do vašega novega doma? Preverite našo poletno akcijo, v kateri smo znižali cene velikemu številu nepremičnin iz naše aktualne ponudbe nepremičnin.


 

16.3.2015-Javna dražba nepremičnin v lasti občine Žalec
Objavljamo javno dražbo nepremičnin v lasti Občine Žalec. Gre za več stavbnih zemljišč, primernih za gradnjo enostanovanjskih in večstanovanjskih objektov v OPPN Žalec zahod, zemljišče v industrijsko-poslovni coni v Podlogu, ter zemljišče za gradnjo večstanovanjskih objektov v Šempetru v Savinjski dolini. Oglejte si razpisne pogoje javne dražbe Občine Žalec.


1.1.2014 - V veljavo je stopil nov davek na nepremičnine

S 1.januarjem je stopil v veljavo dolgo pričakovani nepremičninski zakon, ki uvaja nov davek, ki bo obdavčil vse lastnike nepremičnin - davek na nepremičnine. Vsem našim strankam, ki se boste oglasile v naši pisarni, bomo brezplačno preverili, če imate pravilno vpisane podatke o vaših nepremičninah, ter svetovali, kje in kako podatke urediti.


20.5.2013-Zapustil nas je dolgoletni sodelavec Janez Maks Ašič
Sporočamo vam žalostno novico, da nas je včeraj po dolgotrajni borbi z rakom zapustil naš dolgoletni sodelavec Janez Maks Ašič.


9.4.2012-Druga javna dražba nepremičnin v lasti občine Žalec
Ker prva javna dražba nepremičnin v lasti Občine Žalec ni uspela, je občina razpisala drugo javno dražbo nepremičnin v svoji lasti. Gre za več stavbnih zemljišč, primernih za gradnjo enostanovanjskih in večstanovanjskih objektov v Šempetru, zemljišče za poslovno gradnjo v industrijsko-poslovni coni v Zalogu, ter stanovanjsko-poslovni objekt v Veliki Pirešici. Razpisne pogoje druge javne dražbe Občine Žalec si lahko ogledate na naši spletni strani ali na spletni strani Občine Žalec.


6.2.2012-Javna dražba nepremičnin v lasti občine Žalec
Objavljamo javno dražbo nepremičnin v lasti Občine Žalec. Gre za več stavbnih zemljišč, primernih za gradnjo enostanovanjskih in večstanovanjskih objektov v Šempetru, zemljišče v industrijsko-poslovni coni v Zalogu, ter stanovanjsko-poslovni objekt v Veliki Pirešici. Oglejte si razpisne pogoje javne dražbe Občine Žalec.


20.1.2013-Nova nizkoenergetska stanovanjska soseska - Vila bloki Šempeter
Obveščamo vas, da se je pričel podpis prvih pogodb za kupce nove stanovanjske soseske v Šempetru. Gre za novogradnjo, ki jo odlikuje nadstandardna nizkoenergetska gradnja, pri čemer so stanovanja zgrajena po modernih standardih, s funkcionalno razporeditvijo prostorov, nekaterim stanovanjem pa pripada tudi zunanji atrij. Atrkativna je tudi cena, ki že vključuje davek in znaša le 1300EUR/m2. Priporočamo ogled vsem tistim, ki želite znižati stroške bivanja in si zagotoviti višji življenjski standard. Vsekakor pa pohitite, saj je zanimanje resnično veliko. Več informacij vam je na voljo na telefonski številki 041/370-433. Preberite še več informacij o Vila blokih Šempeter.


1.1.2013-Novoletno voščilo
Naj vam leto 2013 življenje prinese čim manj sosedskih sporov, morda novo sanjsko hišo, predvsem pa sreče, zdravja in poslovnih uspehov :)

To so želje vaše ekipe Geoprojekta in Centra nepremičnin Savinjske doline

 

 


 

19.12.2012-Brezplačna pravna pomoč skozi vso leto
Tudi v našem podjetju se pridružujemo vseslovenski akciji brezplačne pravne pomoči. Vendar smo mi za razliko od običajnih odvetnikov malce drugačni. Brezplačno diagnozo vašega problema s področja nepremičnin (mejni spori, neurejeni vpisi v nepremičninske evidence, prilastitve in neupravičena uporaba vaše lastnine) vam ponujamo skozi vso leto. Če se želite dogovoriti za termin sestanka z našo pravno službo nam pošljite svoje kontaktne podatke z osnovnim opisom težave na info@center-nepremicnin.si.


1.9.2012-Nova poslovna enota GEOPROJEKT d.o.o. PE LJUBLJANA
Da se približamo vedno večjemu številu strank, katerim ponujamo storitve na širšem območju Ljubljane, smo danes za vas odprli novo poslovalnico na naslovu Kunaverjeva ulica 9, 1000 Ljubljana. Vse naše stranke vabimo, da nas po predhodnem dogovoru obiščete v naši novi poslovalnici. Točno lokacijo nove poslovne enote si lahko ogledate tukaj.


31.7.2012-Dokočno objavljen Zakon o spremembah in dopolnitvi Zakona o kmetijskih zemljiščih (ZKZ-D)
Danes je bila sprememba zakona o kmetijskih zemljiščih dokončno objavljena v Uradnem listu RS, št. 58/2012. Sprememba predvideva drastično znižanje odškodnine za spremembo namembnosti kmetijskih zemljišč, hkrati pa prinaša vsem tistim, ki ste odškodnino v preteklem letu že plačali, da zahtevate vračilo preveč plačanega nadomestila. Več informacij o novem zakonu si preberite tukaj.


11.7.2012-Dobra novica za graditelje - Ukinitev, znižanje in delno vračilo (pre)plačane odškodnine za spremembo namembnosti kmetijskih zemljišč
Poslanci so izglasovali znižanje odškodnin za gradnjo na kmetijskih zemljiščih in sprejeli novelo zakona o kmetijskih zemljiščih, ki znižuje odškodnine za pozidave kmetijskih zemljišč, ukinja odškodnine za zemljišča, ki imajo boniteto nižjo od 50 in določa odmero višine le od tlorisa objekta in ne več od celotnega zemljišča. Več informacij vam ponujamo tukaj.


30.6.2012-Razpis prostega delovnega mesta - nepremičninski posrednik
Razpisujemo prosto delovno mesto nepremičninskega posrednika za določen čas za obdobje 1 leta. Kandidat mora imeti dokončano 6. stopnjo izobrazbe ter opravljeno licenco za opravljanje poslov nepremičninskega posredovanja. Prednost imajo kandidati z delovnimi izkušnjami posredovanja nepremičnin. Vsi kandidati naj pošljejo svoje prijave z življenjepisom na naš naslov do 13.7.2012. Več informacij lahko dobite na telefonski številki 03/710-38-10 - kontakt g. Jan Oblak.


31.5.2012-Novost: Uvedba davka na dobiček zaradi spremembe namembnosti zemljišč
Vlada je z uveljavitvijo Zakona za uravnoteženje javnih financ uvedla plačilo Davka na dobiček zaradi spremembe namembnosti zemljišč, pri čemer je plačilo dobička, ki ga je prodajalec ustvaril zaradi spremembe prostorskega akta na njegovem zemljišču, prevalila na prodajalca zemljišča. Več o tem si lahko preberete na sledeči povezavi, kjer je opisan postopek odmere Davka na dobiček zaradi spremembe namembnosti zemljišč. Nadomestilo za spremembo namembnosti zemljišča, ki ga določa Zakon o kmetijskih zemljiščih uradno še vedno obstaja, tako da bo na dokončni učinek obeh ukrepov potrebno še počakati.


5.5.2012-Prošnja za pomoč našim mladim arhitektom pri izdelavi diplomske naloge
Razpisujemo  Vse ki spremljate naše novice prosimo, da pomagate našima mladima arhitektoma pri izdelavi diplomske naloge v kateri raziskujeta mnenje javnosti o arhitektih in želje glede arhitekture. Kratka anketa, vam bo vzela le 2 minuti, v njej pa vas sprašujeta o položaju arhitekture v Sloveniji in o sanjski hiši Slovencev. Anketa je dostopna na tej povezavi. Hvala za pomoč tudi v njunem imenu.


5.3.2012-Razpis prostega delovnega mesta
Razpisujemo prosto delovno mesto geodeta za določen čas za obdobje 3 mesecev, s pričetkom 1.4.2012. Kandidat mora imeti dokončano 7. stopnjo izobrazbe s področja geodezije. Prednost imajo kandidati z delovnimi izkušnjami s področja geodezije in nepremičninskega posredovanja. Vsi kandidati naj pošljejo svoje prijave z življenjepisom na naš naslov do 20.3.2012. Več informacij lahko dobite na telefonski številki 03/710-38-10 - kontakt g. Jan Oblak.


1.2.2012-AKCIJSKA PONUDBA v mesecu februarju za evidentiranje stavbe skladno z Zakonom o evidentiranju nepremičnin
AKCIJSKA PONUDBA!!! V mesecu februarju za vse naše stranke, ki še nimate vrisane hiše ali gospodarskega poslopja in se boste v tem mesecu odločili za vris objekta, pripravljamo akcijsko ponudbo, pri kateri vam ob evidentiranju stavbe priznamo popust v višini DDV-ja. Tako vas bo evidentiranje enostanovanjske stavbe stalo zgolj 475 EUR!!! Cena se izračuna kot nakup s 16,66% popustom na osnovno ceno storitve.


1.1.2012-Želimo vam čim več prijaznih sosedov v letu 2012
V letu, ki prihaja, vam želimo obilo sreče, zdravja in uspehov, ob tem pa še dobre medsoseske odnose, čim manj izruvanih mejnikov, čim nižji davek na nepremičnine, komunalni prispevek in nadomestilo za spremembo namembnosti zemljišča, tistim, ki iščete novo nepremičnino, pa želimo, da boste v tem letu našli vaš sanjski prostor pod soncem. Seveda pa se bomo potrudili, da vam leto 2012 polepšamo tudi mi, saj se bo naša ekipa potrudila, da vam olajšamo pot do vaše sanjske hiše. Vaša Geoprojekt in Center nepremičnin Savinjske doline


28.12.2011-Geodetska uprava RS je objavila vrednosti nepremičnin
Z današnjim dnem je GURS na portalu Prostor objavil izračun vrednosti za posamezne nepremičnine. Če želite preveriti vrednost vseh nepremičnin, ki jih imate v lasti, lahko do teh vrednosti dostopate preko portala Register nepremičnin, pri čemer za dostop potrebujete kodo iz obvestila o poskusno izračunani vrednosti nepremičnin. Podatke o vrednosti vaših nepremičnin lahko še vedno pridobiti v pisarnah geodetske uprave. Našim strankam še vedno ponujamo brezplačno pomoč pri odpravi napačno evidentiranih podatkov, ki jih je mogoče popraviti preko spleta, tako da vas vabimo, da nas obiščete v naši pisarni v Žalcu ali Slovenskih Konjicah (Vir: Geodetska uprava RS)


25.11.2011-Bodo v prihodnjih petih letih cene stanovanj zrasle ali upadle?
Dnevnik Finance je objavil članek, ki napoveduje gibanje cen stanovanj v prihodnjih petih letih. Bistvene napovedi so sledeče: kupna moč Slovencev bo plahnela; po ocenah Banke Slovenije je na trgu še okoli 16.000 neprodanih novozgrajenih stanovanj; demografski trendi nakazujejo zmanjševanje števila potencialnih mladih kupcev, pri čemer starajoče prebivalstvo nadomešča primanjkljaj; vse težji je dostop podjetij in posamenikov brez stalne zaposlitve do finančnih virov; stroški gradnje postajajo višji; najemni trg stanovanj ni dovolj profiten, da bi vzpodbujal nakupe; uvaja se tudi novi davek na nepremičnine, ki bo morebiti povečal ponudbo na nepremičninskem trgu. Ker se nam zdi članek zanimiv, vas vabimo, da si ga preberete v celoti na spletni strani Finance.si


10.10.2011-Objavljene cene nepremičnin na Celjskem v I. polletju 2011
GURS je objavil polletno poročilo o gibanju tržnih cen nepremičnin v prvem polletju tega leta. Povprečna cena prodanega stanovanja v Celju znaša 1.250 EUR/m2, v okolici Celja znaša 1.150 EUR/m2. Za hišo so kupci v Celju in okolici odšteli v povprečju 99.000 EUR, za zemljišče namenjeno za gradnjo pa cca. 43 EUR/m2. Za pisarno je bilo potrebno odšteti cca. 1.070 EUR/m2, za lokal pa 1.530 EUR/m2. Povprečna cena kmetijskega zemljišča znaša 1,05 EUR/m2, gozdnega pa 0,58 EUR/m2. Trendi prodaje za prvo polletje kažejo, da so tako cene, kot tudi količina prodanih nepremičnin v primerjavi s prejšnjim polletjem v rahlem upadu, čeprav po izjavah naših agentov trg kaže povečano zanimanje sedaj, ko so poletne počitnice za nami. Celotno poročilo si lahko ogledate na spletni strani GURS-a. 


30.08.2011-Nov kodeks dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami
GZS - Zbornica za poslovanje z nepremičninami je sprejela nov kodeks poslovih običajev v prometu z nepremičninami, ki dviguje raven storitev nepremičninskih družb in določa načela delovanja nepremičninskih družb, definira odnose med nepremičninskimi družbami, in odnose nepremičninskih družb do strank, s primeri dobrih poslovnih praks, plačilo storitev, pogoje poslovanje, ter predpisuje načine reševanje sporov. Tudi naša družba z namenom dviga kvalitete storitev v svoje poslovanje vključuje načela, ki jih predpisuje kodeks.


18.6.2011-Nadomestilo za spremembo namembnosti kmetijskih zemljišč pri pridobitvi gradbenega dovoljenja
Z današnjim dnem prične veljati 3.g člen Zakona o kmetijskih zemljiščih, na podlagi katerega mora investitor, ki da vlogo za pridobitev gradbenega dovoljenja za gradnjo objekta na svoji parceli, plačati odškodnino zaradi spremembe namembnosti kmetijskega zemljišča. Odškodnina zaradi spremembe namembnosti se plača od površine zemljiške parcele, na kateri se bo gradil objekt in sicer v znesku, določenim s kvadraturo in bonitetnim razredom zemljišča, ki se vodi v zemljiškem katastru. Za primer, višina odškodnine za parcelo srednjega bonitetnega razreda 50, velikosti 800m2, znaša 8000 EUR, kar je precejšen dodaten strošek, ki ga boste morali pred gradnjo odšteti v proračun RS. V podjetju Geoprojekt d.o.o. skupaj z našim sodelavcem agronomom že iščemo rešitev, ki bo našim strankam omogočila zmanjšanje odmerjene višine odškodnine zaradi spremembe namembnosti kmetijskega zemljišča. Za več informacij o izračunu odškodnine si preberite Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o kmetijskih zemljiščih (ZKZ-C) in bolj detajlno na naši podstrani


31.5.2011-Odmera davka na nepremičnine od leta 2013
Trenutni predlog nove obdavčitve lastnikov nepremičnin predvideva, da bo obdavčitev predvidoma začela veljati leta 2013 in naj bi znašala 0,1 odstotka vrednosti za prvo stanovanjsko nepremičnino. Stanovanja, ki bodo v najemu, bodo predvidoma prav tako obdavčena po osnovni 0,1-odstotni stopnji, prazne stanovanjske nepremičnine pa bodo predvidoma obdavčene po višji, 0,3-odstotni davčni stopnji, s čimer bo država spodbudila prijavljanje najemniških stanovanj. Predvideva se tudi bolj dosledna obdavčitev zemljišč, kjer bo dosledno upoštevana namenska raba zemljišč, torej tista, ki jo v prostorskih aktih predvideva občina. Edina izjema bodo pozidana zemljišča, ki bodo ovrednotena po dejanski rabi. Nezazidana zemljišča, na katerih je dejansko mogoče zidati, bodo predvidoma obdavčena po trikratniku, ki bo veljal za zazidana stavbna zemljišča, zaradi česar se predvideva tudi povečanje ponudbe nezazidanih stavbnih zemljišč na trgu in posledično nižja cena le-teh. (Povzeto po članku objavljenem v dnevniku Finance)


4.5.2011-Pridobitev zemljiškoknjižnega izpiska iz zemljiške knjige po novem brezplačna za vse registrirane uporabnike
Sodišče RS je s 1.5.2011 spremenilo dostop do vpogleda v elektronsko zemljiško knjigo, ki je po novem na voljo BREZPLAČNO vsem uporabnikom, ki se registrirajo na portalu e-Sodstvo. Če še nimate gesla za dostop, ga lahko pridobite s klikom na povezavo Nov uporabnik in z geslom, ki ga dobite po elektronski pošti, že brezplačno dostopate do zemljiškoknjižnih podatkov o nepremičninah preko povezave: Vpogled v elektronsko zemljiško knjigo. (Nato izberite: Izvajanje e-opravil | Nadaljuj kot Registriran uporabnik | e ZK opravila - zemljiška knjiga | Javni izpisi in objave | Redni izpis iz zemljiške knjige | Način vnosa nepremičnin:po ID znaku).


29.3.2011-Zemljiškoknjižni predlogi po novem le še v elektronski obliki
Državni zbor je potrdil novelo zakona o zemljiški knjigi. Zemljiškoknjižne predloge bo po novem mogoče vlagati le v elektronski obliki, kar bodo lahko delali notarji in odvetniki, nepremičninska podjetja, občinska pravobranilstva in državna pravobranilstva. Posamezniki bodo še vedno lahko sami vlagali predloge, vendar le na okrajnem sodišču, kjer leži nepremičnina ali pa v elektronski obliki, če bo izpolnjeval določene pogoje. (Vir: Slonep.net, Dnevnik.si)
Naša pravna služba se že pripravlja na napovedan prehod na elektronsko obliko poslovanja, tako da bo izvedba vseh pogodb v povezavi z nakupom, prodajo ter vpisom in izbrisom drugih pravic na nepremičninah, za naše stranke potekala nemoteno.


24.3.2011-Si po novem ne bo več mogoče zgraditi hiše v samogradnji s pomočjo prijateljev?
Ministrstvo za okolje in prostor (MOP) včeraj v vladni postopek poslalo predlog sprememb zakona o graditvi objektov (ZGO), ki naj bi po MOP spodbudil gradbeništvo in zmanjšal obseg sive ekonomije. Pomembna je sprememba 79. člena, ki naj bi po novem določal, da lahko posameznik ali društvo kot investitor »v lastni režiji gradi enostavni in nezahtevni objekt ter izvaja vzdrževalna dela«. S tem naj bi bila odpravljena veljavna zakonska določba, ki v lastni režiji omogoča graditi določene vrste stavb z uporabno površino do 250 kvadratnih metrov, gasilske in planinske domove pa do 350 kvadratnih metrov.
(Vir:Finance.si, Predlog novele: DZ-RS)


18.2.2011-Padanje obrestnih mer pribitkov na EURIBOR pri hipotekarnih posojilih
Pribitki na EURIBOR v zadnjem času padajo, tako da se le-ti v zadnjem času gibajo okrog 2% glede na 6-mesečni EURIBOR. To pa ne pomeni, da je efektivna (skupna) obrestna dejansko nižja, kot v preteklosti. Opozarjamo pa vse, ki danes jemljete hipotekarne kredite za nakup nepremičnin, vezane na EURIBOR, da se realna efektivna (skupna) obrestna mera počasi viša zaradi večanja EURIBOR-ja, kar pomeni, da se bo višina obroka za odplačevanje kredita s časom povečala tudi za 1/5 do 1/3 današnje vrednosti, če se vrednost EURIBOR-ja vrne na pretekle ravni. (Vir:Finance).


13.02.1991 - 13.02.2011 - Že 20. svečka na rojstnodnevni torti podjetja Geoprojekt
Že 20 let oblikujemo prostor, ki vas obdaja. V tem času smo si nabrali ogromno izkušenj, obvladovali na videz neustavljivo rast nepremičninskega trga in premagali nepremičninsko krizo, ki ji je sledila, uveljavili novo blagovno znamko CENTER NEPREMIČNIN Savinjske doline, ter se razvili v odgovornega partnerja, ki vam pomaga izpeljati vaš nepremičninski projekt od ideje do strehe nad glavo. Vsem našim zvestim strankam se zahvaljujemo za zaupanje, ki ste nam ga izkazali v teh letih in verjamemo, da se bomo videvali še naprej v letih, ki prihajajo.


30.01.2011 - Zadnji dan za podajo pripomb na modele vredotenja nepremičnin.
Danes je zadnji dan za elektronsko oddajo pripomb na modele vrednotenja nepremičnin. Je pa še vedno čas za oddajo pripomb na podatke, ki jih o vaši nepremičnini vodi geodetska uprava. Zato v naših poslovalnicah podjetja Geoprojekt d.o.o. še vedno nudimo brezplačno svetovanje o predvidenem davku na nepremičnine in pomoč pri odpravi napak o vaših nepremičninah preko elektronskega portala www.obvescanje.si.


24.01.2011 - Čas za spremembo podatkov o nepremičninah tudi po 25.01.2011
Glede na to, da so v tem času gneče na geodetskih upravah zelo velike, priporočamo vsem lastnikom nepremičnin, da podatke o svojih nepremičninah popravijo tudi po 25.1.2011, saj takrat poteče le rok za pripombe na modele vrednotenja nepremičnin. To pomeni, da ne boste mogli več ugovarjati na ocenjeno vrednost, boste pa lahko po 25.1.2011 še vedno popravili podatke o vaši nepremičnini. Seveda vam bomo pri tem brezplačno pomagali tudi v našem podjetju.


23.12.2010 - Srečno v novem letu 2011
Vsem našim strankam v prihajajočem novem letu želimo veliko osebnih in poslovnih uspehov, ter naj vas sreča spremlja na vsakem koraku.

Vaša ekipa podjetja Geoprojekt d.o.o. in Centra nepremičnin Savinjske doline.


04.11.2010 - Rok za oddajo pripomb na vrednotenje nepremičnin prestavljen na 25.1.2011
Geodetska uprava RS je podaljšala rok za podajo pripomb na modele vrednotenja vaših nepremičnin do 25.1.2011. Priporočamo vam, da kljub temu pohitite z odpravo napačnih podatkov o vaših nepremičninah, da ne boste po nepotrebnem plačevali previsok davek. Seveda je s tem podaljšana tudi naša ponudba za brezplačno pomoč pri popravi podatkov na portalu www.obvescanje.si


12.10.2010 - AKCIJA!!! Nudimo vam BREZPLAČNO odpravo napak pri podatkih o vaših nepremičninah na spletnem portalu www.obvescanje.si
Glede na to, da so nova obvestila o oceni vrednosti nepremičnin povzročila precejšnjo gnečo na geodetski upravi, smo se v našem podjetju odločili, da obiskovalcem naše spletne strani prihranimo nepotrebno čakanje v vrsti na izpostavah Geodetske uprave RS,  zato vam ponujamo brezplačnosvetovanje in odpravo napačnih podatkov o vaših nepremičninah, ki jih geodetska uprava vodi v svojih evidencah in vplivajo na vrednost nepremičnine. Vse kar potrebujete je le to, da se oglasite v naši pisarni z obvestilom, ki vam ga je poslala geodetska uprava in vašo EMŠO številko. Oglasite se v eni od naši poslovalnic v Žalcu ali Slovenskih Konjicah ali pokličite na telefon 03/710-38-10!


11.10.2010 - Otvoritev nove pisarne v Slovenskih Konjicah
Z današnjim dnem smo odprli novo poslovno enoto Geoprojekt d.o.o. PE Slovenske Konjice, na naslovu Stari trg 9, Slovenske Konjice. Pohitite z obiskom, saj prvih 20 naročnikov čaka otvoritveni popust. 


01.10.2010 - Obveščanje o posplošeni vrednosti nepremičnin za potrebe odmere davka
Geodetska uprava bo v prihodnjih dneh pričela pošiljati obvestila o posplošeni vrednosti nepremičnin za potrebe odmere davka na nepremičnine. Vse informacije o obveščanju najdete na spletni strani Geodetske uprave RS http://e-prostor.gov.si/index.php?id=850


31.7.2010 - Kaj prinaša davek na nepremičnine?
Davek na nepremičnine je trenutno vroča tema. Da bi izvedeli čim več o predlaganem davku si preberite sledečo povezavo: http://zlataleta.com/davek-na-nepremicnine/


 

 

 

 

NUDIMO VAM
Geodetske storitve
Nepremičnine
Projektiranje
Inženiring
O NAS
Kje smo
Osnovni podatki
Pokličite nas
Pišite nam
NE VESTE KAM?
Zemljevid strani

tel.: 03 / 710 38 10
info@geoprojekt.si
GEOPROJEKT d.o.o.
PE Žalec
Šlandrov trg 11, 3310 Žalec

PE Slovenske Konjice
Stari trg 9, 3210 Slovenske Konjice