Notranje opremljanje lahko enačimo z notranjim vodstvom posameznika. Mislim, da ne bi bilo odveč, če poudarim, da je prav to pomembno področje, s katerim se srečujemo vsak dan in vsak trenutek. Naravnanost in usklajenost človeških misli lahko primerjamo z usklajenostjo notranjih bivalnih prostorov. Bivanje ali opravljanje dela znotraj zaprtih prostorov je lahko omejujoče, če si jih ljudje ne znamo prilagoditi svojim potrebam in željam. Zaradi hitrega tempa življenja je razumljivo, da nekateri pozabljajo, kako pomembno je imeti urejen dom ali delovno okolje.

Tako kot notranja ureditev stanovanja, hiše ali le sobe, je seveda pomembna tudi zunanja ureditev. Vrt, terasa ali zgolj balkon, kjer bomo preživljali trenutke na prostem, bi morala biti sproščujoča, poživljajoča, prijetna in zabavna. Odvisno seveda od ljudi, ki tam prebivajo. Vedno pa mora biti vabljiva, tako ali drugače. Morda zaradi barv, ki jih ustvarjajo rastline, vonjav, ki se prepletajo, postavitve, ki je lahko drzna, romantična ali oboje. In seveda funkcionalna. Manjši je prostor, težje je funkcionalnost doseči ampak vedno bolj je pomembna.

V vsakdanjem življenju se srečujemo s stresom, življenje živimo prehitro. Če imamo le možnost, da si v urbani naravi, torej na svojem vrtu, ustvarimo svoj kotiček, imamo veliko srečo. To je lahko sprostitveni prostor, kraj, kamor se umaknemo pred vsakdanjim življenjem. Takšen kotiček lahko ustvarimo tudi na manjši terasi. Pri urejanju zunanje okolice lahko ponudim le idejno zasnovo, predlog, lahko predlagam zasaditveni načrt, seveda pa je celovit načrt rešitev do optimalne rešitve. K temu prav tako sodijo fasade, ki so v zadnjem času malce bolj izpostavljene. Fasada, ki je skladna z okolico, je lahko tudi drzna, vendar mora vedno ujeti nek red, ritem vasi, mesta. Sicer lahko pokvari celoten vtis krajine, v kateri stoji.

Vabim vas, da si ponudite priložnost in mi dovolite, da vam pomagam izboljšati kvaliteto bivanja v vašem bivalnem okolju. Pošljite sporočilo s svojimi kontaktnimi podatki na info@center-nepremicnin.si, da se dogovorimo za brezplačen ogled vaše hiše, kjer bomo sestavili skupaj moje in vaše ideje, ter skupaj vlili novo energijo v vaše življenjsko okolje.

Da bo vaša odločitev lažja, si oglejte moj portfolio, ki vsebuje izbor mojih dosedanjih projektov.

notranja oblikovalka Aleksandra Tisom

 

 


 

 

Osebna predstavitev oblikovalke Aleksandre Tisom

 

Zgoraj napisane besede so del resnice o meni in so namenjene moji predstavitvi na malo bolj drugačen način, saj notranje opremljanje osebno smatram za izredno lepo in odgovorno delo, pomoč pri načrtovanju in opremi pa vedno znova za izziv. Narava dela je nenehno učenje in stik z vedno novimi trendi in pogledi pri oblikovanju in načrtovanju. Obiskovala sem italijansko šolo za oblikovanje Istituti Callegari, smer notranja oprema in študij krajinske arhitekture na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Med svoje izkušnje si štejem številne šolske, projekte prijateljev in sorodnikov, ki so bili dober začetek in seveda projekte strank, ki me vedno znova postavljajo pred izziv.

Med reference si štejem tudi poslovne prostore, skladišča in trgovino. Vsakega projekta se lotevam z velikim navdušenjem in ga vedno poskušam najbolj prilagoditi zahtevam in željam stranke. Vsekakor se strinjam, da jih je pač potrebno včasih malo navdušiti, da so drzni in svobodni v svojem razmišljanju glede njihovih bivalnih ali delovnih prostorov. Svoje izdelke načrtujem s CAD programi in drugimi oblikovalskimi programi, s katerimi poskušam stranki vizualizirati 2D in 3D idejo o njihovem bodočem, prenovljenem ali novem prostoru. Še vedno pa je po mojem mnenju pomembna ročna risba, ki tudi veliko pove o človeku.

Uspešno in ustvarjalno življenje sestavljajo bogate izkušnje in drzni prihodnji koraki. Vsekakor nekaj tega sama premorem, nekaj pa si še želim osvojiti. Predvsem pa si želim osvojiti določene samozavesti pri načrtovanju, ustvarjanju in odnosu s strankami. 

 

Ponudite si priložnost....

NUDIMO VAM
Geodetske storitve
Nepremičnine
Projektiranje
Inženiring
O NAS
Kje smo
Osnovni podatki
Pokličite nas
Pišite nam
NE VESTE KAM?
Zemljevid strani

tel.: 03 / 710 38 10
info@geoprojekt.si
GEOPROJEKT d.o.o.
PE Žalec
Šlandrov trg 11, 3310 Žalec

PE Slovenske Konjice
Stari trg 9, 3210 Slovenske Konjice