ELABORAT GEODETSKEGA NAČRTA S CERTIFIKATOM

  • Geodetski načrti za pripravo projektne dokumentacije
  • Geodetski načrti novega stanja / izvedenih del
  • Geodetski načrt za pripravo prostorskih načrtov na državni/regijski/občinski ravni
  • Topografske izmere
  • Tematske karte

Če že imate izbranega arhitekta oz. projektanta za izdelavo vaše projektne dokumentacije, mu olajšajte delo s kvalitetnim elaboratom geodetskega načrta s certifikatom, ki vam ga izdelamo hitro in cenovno ugodno.

Postopek pridobivanja projektne dokumentacije se namreč prične s pridobitvijo lokacijske informacije in izdelavo geodetskega načrta. Kvaliteten geodetski načrt je osnova, ki jo bo vaš izbrani arhitekt oz. projektant potreboval za izdelavo projektne dokumentacije za vašo novogradnjo. 

Povprašajte pri projektantih in izvedeli boste, da obstajajo velike razlike med geodetskimi načrti različnih geodetskih podjetij. V podjetju Geoprojekt se trudimo, da vsebina naših geodetskih načrtov presega kvaliteto drugih izvajalcev geodetskih storitev, saj je naša ekipa sestavljena tudi iz projektantov in arhitektov, ki s svojimi potrebami pri vsakdanjem delu narekujejo kvaliteto našega elaborata geodetskega načrta s certifikatom, tako da je projektantom v fazi projektiranja prihranjenega veliko časa in energije, ki ju lahko porabijo za kreativno ustvarjanje vašega novega doma.

Še niste prepričani? Dovolite, da vas presenetimo!

Pokličite nas na 03/710-38-10 ali pišite na info@geoprojekt.si

 

NUDIMO VAM
Geodetske storitve
Nepremičnine
Projektiranje
Inženiring
O NAS
Kje smo
Osnovni podatki
Pokličite nas
Pišite nam
NE VESTE KAM?
Zemljevid strani

tel.: 03 / 710 38 10
info@geoprojekt.si
GEOPROJEKT d.o.o.
PE Žalec
Šlandrov trg 11, 3310 Žalec

PE Slovenske Konjice
Stari trg 9, 3210 Slovenske Konjice